Door het conserveren van verzamelde sparrenbomen, creëerde ik een dialoog tussen de omliggende bewoners en de productieplek van het kunsten centrum deWerf. Met de vraag wat zo’n boom hier in deze tijd betekent, wordt er aan omliggende deuren aan geklopt. Een installatie die de resten van een oud gebruik in de tijd vasthoudt en een ruimte schept voor herinneringen en nieuwe gedachten. Tijdens het bezoek aan de omliggende buren, met de vraag wat zo’n boom voor hen betekent, wordt het duidelijk. Het overgrote deel van de mensen in Brugge plaatsen een plastic kerstboom in hun huis tijdens de kerstperiode. Zo wordt de buurt uitgebreid, op zoek naar sparrenbomen. Deze vind je terug in winkelstraten, waar ze in grote getale als decoratie gebruikt worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s